Een fotoshoot met een bijzonder tintje

Deze fotoshoot is voor mij heel bijzonder. Een van mijn eerste shoots die ik jaren terug deed, was een familieshoot van de familie Pettinga. Shanna, toen nog een klein grietje ging met haar zus, broertje en ouders bij mij op de foto in de speeltuin in Egmond. Als we contacten voor de zwangerschaps fotoshoot roept ze gelijk: "Je foto's van toen hangen nog steeds bij mijn ouders aan de muur. Ze blijven zo leuk!" En nu, jaren later, mag ik Shanna fotograferen, met haar zwangere buik. Ik vind het echt heel bijzonder. Ze wil graag een zwangerschap- en newbornshoot. Het weer werkt alleen niet echt mee. Ik heb nog nooit een shoot zo vaak moeten verzetten omdat het constant regende. We houden contact, als het even droog was appten we: "Kunnen jullie?" "Kan ik?" Shanna was al met zwangerschapsverlof en als ik wel kon, dan kon Jesper niet en andersom. Op een gegeven moment besloot ik, dat er in ieder geval van Shanna en haar buik foto's gemaakt moesten worden, en als het nog lukte om nog een shoot te plannen met Jesper erbij, is dat helemaal top, beter 2 shoots, dan geen. En zo ging ik in december richting het strand van Castricum. Shanna had haar moeder meenomen tijdens deze onverwachte actie. Helemaal gezellig. Gelukkig lukte het ook nog een fotoshoot te doen met Jesper voordat Tess geboren werd. Half januari mocht ik dit lieve gezin fotograferen met hun lieve dochtertje. Wat een schatje. Lieve Jepser & Shanna, wat zijn jullie een mooi gezin, heel veel liefde en geluk met elkaar. (Van de week sprak ik Shanna nog en zij zei: "Jij wordt onze huisfotograaf!" Wat een mooi compliment, super leuk om jullie te mogen blijven volgen en vastleggen)