"Een last-minute avontuur bij de Soesterduinen:

Een middag als familie- en opa & oma fotograaf"

Opa, Oma en kleinkinderen in het middelpunt tijdens de fotoshoot


Op een gewone vrijdag, terwijl ik achter mijn computer zit te editten, zie ik een oproep voorbij komen. Het verzoek? Een fotograaf voor een familiefotoshoot zondag aanstaande, bij de Soesterduinen. Als familiefotograaf begrijp ik dat dergelijke afspraken vaak maanden van tevoren worden ingepland, vooral als meerdere gezinnen en zelfs opa en oma bij de shoot betrokken zijn. Maar soms is er last-minute een kink in de kabel, de fotograaf kon niet en zocht een vervanger.


Vol enthousiasme reageerde ik op de oproep, bereid om naar Soest te reizen en dit bijzondere moment vast te leggen. De klant en ik begonnen met appen en bellen en ik deelde enkele voorbeelden van mijn werk, dat bekend staat om zijn ongedwongen stijl, precies wat deze shoot nodig had.


Twee dagen later vertrok ik vanuit Westzaan (Nood Holland) richting Utrecht. De Soesterduinen, een prachtige locatie voor de familiefotoshoot. Deze fotosessie was een cadeau voor opa en oma, zij waren het middelpunt deze middag. Samen maakten we prachtige foto's van opa en oma met alle zes kleinkinderen, inclusief een groepsfoto met z'n dertienen. De sfeer was ontspannen en gezellig. Terwijl opa en oma van de aandacht genoten, konden de kinderen lekker spelen en voetballen in het zand. Uiteraard ontbraken ook de portretjes niet. De tijd vloog voorbij, en ik keerde huiswaarts, met mijn geheugenkaartjes vol prachtige herinneringen aan deze speciale dag. Een mooi fotoalbum is in de maak, zodat opa en oma nog lang kunnen nagenieten van deze bijzondere familyshoot.

Soesterduinen
Soesterduinen
Soesterduinen
Fotoshoot-Soesterduinen
Fotosessie-Soesterduinen