Family | Mom to be shoot | Newborn

Newborn_family_familie_baby fotografie_baby fotoshoot
newborn_familie_family_baby fotografie_baby fotoshoot
newbornshoot_gezin_familylife_newborn_baby fotografie
newborn_baby_family_newbornshoot_newbornfotoshoot_baby geboren
newborn_baby geboren_new life_baby fotoshoot_gezin_new life
new born_baby geboren_baby fotoshoot_baby fotografie_newbornfotograaf
Fotoshoot-strand-duinen-Castricum_familie fotoshoot_family life
Fotoshoot-duinen-strand-Castricum_familie fotoshoot_family life_gezinsfotograaf
Familiefoot-strand-familiefoto-duinen-castricum_familiefotograaf_gezinsfotograaf_family life
Familyshoot-strand-Castricum_gezinsfootgraaf_familiefotograaf_familie foto
zwangersschapsshoot-zaandam_baby op komst_new life_ zwangerschapsfotograaf
fotoshoot-mom-to-be-zaandam
mom-to-be-fotoshoot_baby op komst_zwangerschapsfotograaf_zwangerschapsfotografie_noordholland
loveshoot-castricum-aan-zee_koppelshoot_strandfotografie_koppel-fotoshoot_loveshoot_preweddingshoot_fotograaf_noord Holl
koppelshoot-castricum-aan-zee_koppel-fotoshoot_loveshoot_preweddingshoot_fotograaf_noord Holland

Fotoshoot

Superleuk als jullie een fotoshoot bij mij boeken, want dan gaan we mooie, waardevolle momenten vatleggen.Wanneer je mij contact voor een fotoshoot, informeer ik welke lokatie je in gedachten hebt, strand, stad of bos. Wanneer jullie iets anders willen denk ik met jullie mee. Is het een shoot voor je ouders, denk dat aan een plek die veel voor hen betekent. Bij de uitgekozen locatie dat ik jullie een styling advies geven. Het is een advies, niets moet uiteraard, alles mag. Het advies geef ik alleen om alles goed tot zijn recht te laten komen voor mooie foto's, locatie, kleding en niet te vergeten: jullie! Ik vraag wat weetjes (bijvoorbeeld hobby's van de kinderen) zodat we daar lekker over kunnen kletsen of de hobby kunnen toevoegen in de shoot. Het moet voor iedereen een feestje zijn om op de foto te gaan. Des te meer lol, des te leuker de shoot. Bijvoorbeeld de voetballers mogen van mij een bal meenemen, of kleine kinderen nemen lekker hun knuffel mee. Ik zal jullie opdrachten geven, en jullie zo op een natuurlijke en spontane manier kan fotograferen. Na de shoot ga ik de foto's selecteren en grof bewerken. Uit deze selectie maken jullie je keuze en deze beelden worden dan helemaal gefinetuned en komen in hoge resolutie naar jullie toe. Het is ook mogelijk om een foto af te laten drukken als wanddecoratie of de de foto's te bundelen in een mooi fotoalbum. Lijkt het je leuk om met mij een shoot te doen of heb je nog vragen voor mij? Stuur dan even een mail via de contactpagina, dan zal ik je vragen beantwoorden of contact met je opnemen.

“Wij deden een gezinsshoot met Luzan (met twee meiden van 2 en 3 jaar), ze deed het zo leuk met onze meiden! Ze voelden zich erg op hun gemak en lachten samen met Luzan, wat weer erg leuk was voor de foto’s. De foto’s die we hebben ontvangen zijn prachtig, erg blij mee en die komen in onze woonkamer te hangen! Hartelijk dank voor de shoot Luzan!”