'Project Joris'


Een blik achter de schermen

Zaterdag 7 oktober 2023 was het dè dag voor Joris en Linda, die elkaar het jawoord gaven in Castricum in het sfeervolle Ruiterhuys. Ik begon deze trouwdag bij Joris en zijn zoon Stan. Zij maakten zich klaar onder het toeziend oog van moeder/oma. Vlak voordat ik weg zou gaan, op weg naar de bruid, vroeg Stan nog snel of ik de 'courgetten' kon opspelden. Natuurlijk! Na al die jaren ben ik daar behoorlijk handig in geworden. Daarna op weg naar de bruid. Dochter Olivia opende enthousiast de deur in haar bruidsjurk, de haren mooi gestyled door Nicopietkappers by Karlijn De bruid stond bovenaan de trap, stralend en prachtig in haar jurk. Ik maakte foto's van de finishing touch van kapsel en make-up. Tijd om de champagne te ontkurken, er werd geproost en daarna vertrokken richting het Ruiterhuys in Castricum.


De ceremonie met live muziek

De ceremonieruimte was prachtig gestyled door 'Met liefde geregeld'. Alle gasten zaten klaar, terwijl Stan en Joris vol verwachting naast BABS Iris Depasse stonden. De entree van Olivia, die samen met zangjuf Kate en de band 'She & the He's het lied 'Save a Little prayer for me' zong, was ontroerend. En daar kwam Linda, aan de arm van haar vader. Het jawoord werd gegeven, ringen werden uitgewisseld, ook de kinderen kregen een ring om de liefde te bezegelen. In ontspannen sfeer volgden felicitaties, een toost met champagne en het aansnijden van de bruidstaart.


Speeches, liefde en hilariteit

De speeches draaiden vooral om 'Project Joris’ - Hoe verover je een leuke jongen op de middelbare school? Linda was smoorverliefd op Joris en is 'Project Joris' gestart. Kijk wat daaruit voortgekomen is: een trouwerij inclusief twee lieve kids. Na het diner begon het feest met de DJ van Skyfly. Na de openingsdans ging iedereen los op de dansvloer. Een 'alternatief' bruidsboeket werd gegooid en dat zorgde voor heel wat hilariteit. Het après-ski uurtje was een perfecte afsluiting van deze prachtige dag! Lieve Joris en Linda, wat een feest was het om als bruidsfotograaf jullie trouwdag in het Ruiterhuys vast te mogen leggen! Ontzettend veel liefde en geluk toegewenst met jullie prachtige gezin.


Leveranciers:

Locatie: https://hetruiterhuys.nl/

Styling: @metliefdegeregeld

Babs: https://boekirisalsbabs.nl/

Kapster/vigasie: https://www.instagram.com/nicopietkappersby/

Live muziek: https://www.instagram.com/sheandthehes/

Bloemen: https://www.bloedjesbloemen.nl/complete

DJ en saxofoon: https://skyfly.nl/trouwkapsel-bruidskapsel-voorbereiding- trouw make up
bruid-voorbereidingen-trouwjurk-spanning-trouwerij
trouwringen-weddingrings-cereminie-toruwen-trouwceremonie
trouwfeest-adres ski-jagermeister-wedding party-schnaps-bruiloftsfeest
proost-toost-speeches-trouwerij
skyfly-trouwfeest-ruiterhuys-castricum-trouwerij-feest
bruidsboeket-trouwfeest-bruiloftfeest-trouwboeket gooien-trouwboeket