Trouwen en varen door de grachten in Amsterdam

Tom en Katrien hebben de sprong gewaagd! Hun romantische avontuur begint te midden van de levendige vibes van Amsterdam. Als de bruidsfotograaf van dit lieve paar in Amsterdam en Noord-Holland, is het mijn passie om deze bijzondere dag vast te leggen.


In de straten van Amsterdam: Lachen, liefde en herinneringen

Te midden van de Amsterdamse straten, omringd door gelach en liefde, hebben Tom en Katrien hun 'ja-woord' gegeven in het bruisende stadhuis van Amsterdam. Maar dat was slechts het begin! Ons avontuur ging verder op een prachtige salonboot, terwijl de kurken van de champagneflessen enthousiast knalden en we rustig door de betoverende grachten van Amsterdam voeren.


Ontmoeting bij de Hermitage

Bij de Hermitage stond een menigte vol verwachting te wachten om het stralende bruidspaar te begroeten. We wandelden naar de betoverende binnentuin achter de Hermitage, waar de ceremonie plaatsvond te midden van familie en vrienden. Liefdevolle woorden, een quiz en het ontroerende moment van ringuitwisseling maakten deze ceremonie onvergetelijk.


Taart, bubbels en toost op geluk

Na deze hoogtepunten was het tijd om te genieten van verrukkelijke taart en sprankelende bubbels. Bij Dignita werd de bruidstaart feestelijk aangesneden en toostten we op het geluk van Tom en Katrien.


De Magere Brug: Een Groepsfoto vol liefde

In plaats van een traditionele fotoshoot koos dit bruidspaar uit Amsterdam ervoor om met iedereen een foto te maken op de iconische Magere Brug. Een moment dat hun geluk en plezier perfect vastlegde.


De laatste halte: Dineren bij Saskia's Huiskamerrestaurant

De dag werd afgesloten met een betoverende boottocht door de grachten, op weg naar de sfeervolle Albert Cuypstraat. Hier wachtte een heerlijk diner bij Saskia's Huiskamerrestaurant, waar Tom, Katrien en hun gasten konden genieten van culinaire hoogstandjes en elkaars gezelschap in een intieme setting.

Kortom, een dag doordrenkt met liefde, avontuur en onvergetelijke momenten in het mooie Amsterdam.

champagne-rondvaart Amsterdam-salonboom-Amsterdam-trouweninamsterdam
dignitaris Amsterdam-getting married-wedding in Amsterdam-trouwen in Amsterdam
thumbs up-alles oke-
trouwringen-weddingring-trouwceremonie-amsterdam
trouwen-in-amsterdam-fotoshoot-magere-brug-weddingamsterdam-wedding
grachten-amsterdam-wedding-trouwfoto-amsterdan-trouwfotografie