Happy tears


Bijzondere bruiloftsmomenten vol emoties en geluk

Als je één wens hebt: trouwen met de liefde van je leven en je krijgt op vakantie onverwachts een aanzoek… Dan word er gelijk van alles gepland en geregeld. Lieve familie en vrienden helpen mee om een onvergetelijke bruiloft te bezorgen voor Matthijs en Karin, samen met hun kinderen Len, Matt en Bobby. Karin heeft helemaal uitgedacht hoe de trouwdag eruit moet komen te zien. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zelfgemaakte versieringen en uitnodigingen voor een unieke bruiloft. En dan binnen 3 maanden is het zo ver…


De voorbereidingen

Thuis bij Matthijs en Karin worden eerst de jongens aangekleed, witte blouse, donkerblauwe korte broek, witte gympen en zorgvuldig gestylede haren. Dan gaat Matthijs zijn pak aantrekken. De first look is voor het huis. De mannen staan te wachten en dan is het moment daar dat Matthijs zijn bruid mag zien. Ze is prachtig! Het boeket is gemaakt door de schoonzus van Matthijs. Na de first look stappen zij in een spierwitte limousine, geregeld door stichting Tutu, die op ze staat te wachten. Op weg naar Edam, naar het huis van Karins zus, de hotspot van de dag! De jongens zijn door het dolle heen in de limo: kinderchampagne in de auto en de boel versierd met flitsende lichtjes.


De ontroerende ceremonie

Bij aankomst gaan we gelijk de trouwreportage doen en daarna is het zover: de ceremonie met trouwambtenaar Bas Verwaaijen. De zakdoekjes worden al van tevoren uitgedeeld voor de ‘Happy Tears’. Als eerste maakt Matthijs zijn entree, gevolgd door de jongens. Als echte ‘security’, met zonnebrillen en oortjes komen zij de zaal in lopen. Ze hebben een koffer vol kostbaarheden, namelijk ringen voor het bruidspaar en kinderen. Dan komt Karin aan de arm van haar vader aangelopen. Als verrassing van Karin voor Matthijs zingt de juf van Len een prachtig lied (de zakdoekjes komen goed van pas), ook Frans, de zwager van Karin, zingt een ontroerend lied. 


Na de ceremonie en de groepsfoto is het tijd voor de feestelijke bruiloftsreceptie en het proosten met taart, gevolgd door een barbecue. Daarna het trouwfeest in de tuin met geweldige muziek met Liquid Sound. Opa’s, kleinkinderen en neven en nichten dansen samen, de happy hardcore komt voorbij, iedereen geniet. Wat een feest! 


Lieve Matthijs en Karin, ik hoop dat jullie nog veel mooie liefdevolle herinneringen samen met prachtige gezin gaan maken.  


happy tears-zakdoekjes-emoties-tranen-trouwen-trouwerij Edam
security-trouwringen-bruidskinderen-beveiliging-trouwen-trouwerij
ceremonie-trouwerij-muziek-bruiloft-happytears-trouwen-live muziek
champagne-toosten-proosten-bubbels-trouwen-trouwerij-trouwfeest
lekker puh-trouwfeest-trouwerij-trouwenindetuin
trouwen-tuinfeest-trouwenindetuin-trouwfeest
trouwfeest-tuinfeest-liquidsound-dansfeest-weddingparty-trouwerij

“Luzan maakt super mooie foto's. Let op details. Knoopjes vast/los etc. Danst lekker mee tussen de gasten door en is super met de kids. Niets is haar te gek. Ze krijgt van ons een dikke 10!”